Oon rakastunut. Baliin nimittäin. Ensinnäkin näin vannoutuneena pizzan kuluttajana on ihan jees, kun sen lätyn juustolla ja katkaravuilla saa kahdella ja puolella dollarilla. Mut pizzan lisäksi Bali on täynnä ystävällisiä ihmisiä, upeita maisemia aina hiekkarannoista riisipeltoihin, tuoksuja, värejä, makuja, käsitöitä unisieppareista valtaviin puuveistoksiin. Täällä jos missä on helppoa inspiroitua.

Kolmas viikko Balilla ja mun lemppari mesta tähän mennessä on ollut Ubud. Kuta Beachilta noin tunnin automatka sisämaahan päin ja ai että! Biitsiä ei ole nurkan takana, mutta temppeleitä, vesiputouksia, tunnelmallisia ruokapaikkoja ja riisipeltoja sitäkin enemmän. Itse tosiaan huristelin paikasta paikkaan skootterilla ja google maps handlaa aika hyvin opastuksen, mitä nyt välillä tuli päästettyä suomalaisittain pari perkelettä kun bensa meinaa loppua ja oot kirjaimellisesti keskellä ei mitään. Auringon laskettua kotiinpalatessani sain myös lepakosta päähän. Harva voi sanoa samaa. Onneks oli kypärä päässä, kun otukset joilla pitäisi olla kyky hahmottaa esteitä pimeässä ottaa fyysistä kontaktia.

Ubud ja lentelevät otukset jäivät kuitenkin taakse eilen ja saavuin Cangguun, jota mulle kuvailtiin laidback-surffiparatiisina ja sitähän tää on. Temppeleitä ja maalaismaisemia lukuunottamatta täällä ei kauheasti tapahdu ja aallot ovat tosiaan sitä kokoluokkaa ettei rauhallisesta aamupulahduksesta tarvitse haaveilla. Täältä tosin löytyy paljon ihania pikku puoteja täynnä sisustusrompetta ja muotia. Olispa vaan rahaa, koska hinnat ovat aikalailla Australian luokkaa.

Yksi juttu tääl kuitenkin on, mitä odotin jo Ausseista lähtiessäni. Nimittäin Nalu Bowl! Voi nam. Olisin voinut maistaa kerralla kaikkia, mutta päädyin sitten hillitsemään itseni tämän kerran. Kyseisillä smoothie bowleilla on hintaa viidestä kuuteen dollaria, joten halvemmallakin niitä löytää, mutta mulle tää konsepti oli sellainen pakko kokeilla juttu. Suosittelen. Tänään matka jatkuu Seminyakiin ja vielä olisi viikko aikaa, ennen kuin tän naisen löytää taas Suomen maaperältä. Vähän saattaa jänskättää ja hirvittää. Suurin fiilis on kuitenkin järjetön innostus! Oon nimittäin alkanut pyörittelemään ideaa yrittäjyydestä ja ensimmäinen bisness tapaaminenkin on jo kalenterissa.

Niin kuin sanoin, Balille kannattaa tulla inspiroitumaan. Ihanaa alkuviikkoa toverit!

💕💕💕

Katso myös nämä