Joulukuun 13. päivä vetää aika sanattomaks, koska tänään opinnäytetyö on virallisesti valmis ja palautettu. En varmaan käsitä tätä vielä hetkeen, koska henkilökohtasesti aloin jo uskomaan ettei tätä päivää oikeesti tulla näkemään ikinä. Noihin sivuihin on uhrattu käsittämätön määrä mielenterveyttä ja sosiaalista elämää, joten oli aika vapauttavaa iskee 54 sivua opintosihteerin kätöseen ja kävellä huoneesta pihalle. Lisäksi Google Analytics on kirjoitettu niin monta kertaa väärin tän prosessin aikana, ettei siitä revityt vitsit oo jaksanu naurattaa enää hetkeen. Voit tsekkaa tän päivän voitontansseja myös Instagramista!

Näihin kolmeen ja puoleen vuoteen on mahtunut ihan valtavasti ihmisiä, iloa, surua, uusia kokemuksia ja kasvua ihmisenä. Ehkä se, että elämässä päättyy taas yksi vaihe, sai mut myös toteuttamaan sen, mitä oon pyöritellyt ajatuksissa jo pidemmän aikaa.

Oon nimittäin miettinyt blogin perustamista jo useamman vuoden, mutten oo koskaan saanut aikaiseksi tarttua toimeen. Suurimmaksi ongelmaksi oon kokenut sen, etten ole tiennyt mistä haluaisin kirjoittaa ja mikä mahdollisesti kiinnostaisi vielä muitakin. Nyt inspiraatio blogiin syttyi, kun ajatukset oli pakko saada irti tapauksesta nimeltä mies. Tästä muuten vinkki vitonen korvan taakse! En oo vielä kertaakaan törmännyt mihinkään, mikä harhauttais ajatuksia ja kyynelkanavia yhtä tehokkaasti kuin HTML-ja muiden kirjainyhdistelmäkoodien rassailu ilman minkäänlaista osaamista tai ideaa siitä, mitä oot tekemässä.

Tällä hetkellä elämä näyttää kuitenkin siltä, että juttuja riittää jaettavaksi ja kirjoitettavaksi. Oon siis ensimmäistä kertaa siinä tilanteessa, kun tiedossa ei oo opiskelua tai töitä vaan koko tulevaisuus on ihan suunnittelematta. Sen verran kuitenkin tiiän, että tammikuussa pakkaan elämän rinkkaan ja hyppään Helsinki-Vantaalta lentokoneeseen.

Niin kuin esittelystäkin käy ilmi, on blogin tarkoituksena avata mun elämää, kun en itsekään tiedä mitä tuleman pitää. Jos oon mitään tän vuoden aikana oppinut niin sen, että tavallisesti mikään ei mee niin kuin Strömsössä ja damagelta ei vältytä.

Tervetuloa messiin!

Katso myös nämä